hooolabandola

kbcsefbkvbald (<-- dolt budskap finns)

Kom precis hem från en pulkakväll med en massa illasinnade människor, och Bengan. Julia är snel, men hon försvann (som vanligt). Hon har fått sin tandställning, avis är bara förnamnet! Jag funderar på om jag ska tvinga någon att ge mig en helkroppsmassage, jag har svalt 2 ton snö, resten sitter fast på mina kläder. 

Någonting annat jag funderar på är vart bilderna från i fredags tog vägen? JAG vill ha dem först, sortering krävs.

JAG ÄR HÄR, HÄNGER NI MED I SVÄNGARNA?

ögonorgasm, ÖGONORGASM

- och så varte jullov, a great time at julias place, snurr i skallen och eh, dagen efter ångest, fotopromenad i tio minus, lite för mycket chips & dipp, big mama med trevliga människor + julia och "hurskajagöverlevamåndagen" - panik.

/kycklinghjärnan

Reklamera kärringen

Bloggen är död. Jag har för lite fritid! Julia vart är du? Idag tillbringade jag fyra & en halv timma på ungdomsforum, på måndag ska jag hålla i en inledning helt själv, inför alla härrydas politiker. Jag kommer liksom inte liksom säga liksom i typ varje mening för jag blir liksom sån jag vet liksom inte varför, men det är liksom svårt när man är sådär liksom nervös duvet. AAAAHHHGGG! Spana efter mig i härryda posten i veckan i allen fallen, I'm a lokal celebrity.


källa fulheten.com  (julian får ta åt sig äran för upptäckten)

/annaaakyckling


flyger genom stjärnorna till dig

chanel iman är så äckligt jävla snygg. helt zerr jag har panik och sitter och slickar min datorskärm. jag vill vara henne eller ha henne i en liten låda under min säng
/jul

Hej

här sitter jag och kollar på Paradise med brorsan. SNÄLLA säg att Andreas åker ut, jag klarar inte av att titta på människan. Jag planerar också min framtid i minsta detalj. Först ska jag gå gymnasiet, samhäll, kanske hulebäck jag vet inte, brett ska det vara i alla fall. Efter gymnasiet ska jag resa och jobba ideellt med gatubarn någonstans i världen, se jorden från dess mörka sidor. Så ska jag läsa människorätt på Göteborgs universitet, och sedan ska jag resa jorden runt på riktigt i åtminstone över ett år, kanske två. Så är jag redo att börja jobba på någonting människorättsorganisation t.ex Amnesy. Låter det bra? Det är svårt det där!

NMVLERBGOER,VN DLDBC

Gillar att jag inte orkar med denna bloggen heller längre, gillar att jag gillar det, gillar att jag säger gillar, gillar att jag snart ska cykla runt mölnlycke med en tjockiz därbak för att sätta upp discoaffischer, gillar att det är jul snart, gillar supersnällasilversara och ogillar livet i allmänhet. OCH SÅ OGILLAR JAG MIN HELVETES JÄVLA PISSDATOR SOM VÄGRAR ATT LYSSNA PÅ MIG

RSS 2.0