JAG KOM PÅ

.. att vi kanske verkar vara änna jävla härmizar. jag menar viyan och michaela har ju den här bloggen tillsammans och nu så kommer jag och anna här som små (pisse-) nissar och tja.. apar efter. men jag kan säga så här, kanske fick vi idén där ifrån, kanske inte men det ligger inget illa i att ha fått det därifrån då deras blogg är prima. så ja, nu sitter jag här, funderar på om jag ska går och gömma mig i mammas armhåla och skämmas. andas in.. ångor.

/julian

Kommentarer
Postat av: Viyan

åh jag blir bara glad om ni "tar efter oss"!!! :D tycker ni är två duktiga små prinskorvar!! och er blogg är muy bien måste jag säga! keep up your good work som min far brukade säga innan han blev taxichaufför. :D och TACK till länken eller vafan man ska säga, är lite ny på den här fronten. är egentligen bara van vid hemliga bloggar, höhö.

2009-11-19 @ 00:48:40
URL: http://hejbitterfittorna.blogg.se/
Postat av: Michaela

hejhopp gummisnopp! om sådant är fallet - känner jag mig oerhört stolt om jag och min fru viyan har lyckats föra vidare våran blogg idé. det är en fin idé och vi är glada! fortsätt så så kanske vi tillslut startar en fyrmannablogg./M to the ichaela

2009-11-19 @ 19:04:17
URL: http://hejbitterfittorna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0