vi behåller bah skorna på

sug på den nu anna

/ju

Nu ere jul igen

så är det jul igen

Där har du allt du behöver för en het jul, passar för alla tillfällen
(ja, jag smyglånar lillebrors konto)

Nu ska jag kika på en film som mami tvingar mig att kolla på med våld, känn på den. Mata din careface-hund med det så blir den mätt. Min heter Enzo, hunden alltså. Imorgon är jag back on track på djupedal again. Jag kommer springande med tomteluvan i högsta hugg. Ha en trevlanz kväll.


/kycklinghjärna


too burned

jag är här, jag lovar. har haft en azgo helg, fredag chez indra med massa sköna människor- chill and dill. lördag med människokrock, johnny depp och tårar och oh holy mighty lord han är så snygg.
men nu ska jag berätta;ditåt vill jag resa. ut i havet åt helvete mot datumgränsen. fatta vad COOOOOOOOOOOOOOOOLT m8te. fantastic

/juli

mr lobba lobba

vem väljer en liten bild framför sin kära kära vän?

- JAG

/ju

That's the way aha aha I like it.

Forget it. Det enda vi någonsin fått credd för här på bloggen är vår mycket sexiga header, och så tar hon bort den? Nej, det är inte okej. Nu ska jag snart kila iväg till jobbet. Sista dagen, vi får se om jag överlever utan större men, eller om min otroligt uppmuntrande chef väljer att lönnmörda mig först (ni kan välja att uppfatta ironin i den meningen, eller inte - gör ni det så sitter ironin innan ordet väljer och efter ordet om) Efter jobbet ska jag åka skridskor med en mycket skum blandning av människor, jag gillar det starkt!

/kycklinghjärna (eh, anna)

äh..

who cares. anna, jag tar hand om dig senare

/julea

AGGRO

JAG VILL ÄNDRA DESIGNEN för jag orkar inte med vår header längre, vet inte varför. men jag kan inte göra det för jag vet att anna kommer hata det jag gör o säga att jag är tråkig FAST JAG VET ATT JAG ÄR BÄST. anna har röhsska- pms nuförtiden.


jag vet vad ni tänker. 'om jag ändå hade så välpolerade näshår'. well, buy a trimmer gnällfia, sitt inte här och dregla. fuck yez

/julia

nöffff

Nationaldemokraterna är fan dumma i huvudet (jag orkar inte ens låta välformulerad) Jag är stolt över min stad. Nu ska jag till Hulebäck och äta mat o ge rektorn beröm. Någonting annat har jag dock inte där och göra, jag är redan förlorad.

//anaaaaa

hårdare

Det ligger som en dimma över mina ögon, jag vandrar omkring här hemma i totalt mörker. Jag är som en zombie, fast lite värre. Min buss går snart men jag tar den inte, jag är en sån rebell (de sa åt mig att jag fick välja om jag skulle börja nio eller tio, tar jag bussen är jag där kvart i nio, mehehe)Och så vill jag inte höra någonting mer om tjocka lår, okej? Det här är tjocka lår, jag är bara.... lite knubbig.

/kycklinghjärna


du behöver gå i terapi

allting är väsentligt och ingenting är utav någon betydelse. någonting är ingenting fast ingenting är någonting. jag vandrar upp och ner med tårna som tankemästare och huvudet som trash can. sprolla, spela roll, ja ingen roll spelar det. right?

i'm dark today. och så jävla mörkrädd är jag annars. helt paranoid

/JUL

ps. PSSSSSSSSSST, skapade en ny kategori så att du nu blir varnad om jag kommer med very personal crap ds.

remix

tyvärr har somliga inte turen att vara lediga så de måste gå till ett jobb fyllt med skrikande snorungar och bäjsblöjor. när denna vecka är slut kommer jag att tacka gud och kanske till och med värdesätta staffan löwenadlers undervisning. så lågt har jag sjunkit.

förövrigt har jag tid att läsa metro på mitt jobb, så jag tänkte uppdatera tacksamma själar med lite nyheter;
- du kan få svininfluensa utav din julskinka (årets decemberskämt)
- postkodmiljonären blåser dig med sin tittarfråga
- lady gaga är en större diva än rihanna, vann med puttiga ett poäng i metros lilla "tväling"

KILL ME, KILL ME NOW


eh, jag är ledig idag


What happened to the dreams of a girl president, She's dancing in the video next to 50 Cent

Patrick guidar mig genom hitta ett förhållande-djungeln.

"Du ska vara nonchalant, men inte för nonchalant, och du ska låta honom kämpa för dig samtidigt som du inte ska vara för svårflirtad. Men du ska absolut inte vara lätttillgänglig heller, och han kommer att tolka "Vill du ses ikväll?" och "Vill du ses ikväll och kolla film" olika så du får vara noga med vilka signaler du sänder ut, men det beror på vilken tid på dygnet du frågar också...."

Liksom, I can do that (not)


mememememerr

pump it, LOUDER

Det här är en fikus


 /kycklinghjärna


Eplepsi is dancing
Första dagen på jobbet gick finemang. Jag gjorde faktiskt bara sönder en tallrik, och en kopp, hehehe. Tanterna kan känna sig trygga i mina händer. Ikväll blir det Big Gig i kulturhuset. Party! (åtminstone för den ännu okända människa som jag tänker tvinga massera mina fötter)

Låten nedanför är typ skönare än fotmassagen ovan.


cum to camera man

ja vissa måste ju jobba för pengar, andra som jag, slipper jobba. för att vara pank.

jag är rövtorr idag för att jag hade en pers igår alltså. gick upp sju för att vakta snorungar hela dagen, som förövrigt har förstört min rygg med "BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MIG, BÄR MIIIIG FRÖKEN" och jag ler och lyfter samtidigt som jag rostar deras små hjärndöda flin i mina tankar. sen så hade jag movienight med gedå, mammaged, ofelia och tuva. jag gick in starkt de två första filmerna, men när moulin rouge- pojken sjöng i den sena natten så blev det för mycket.

SKOJ, ruligt att höra om mitt liv. jag ska dela med mig av nåt intellektuellt istället: jag luktar äckligt. typ snor+ grus+ smutsigt hår+ fimp+ ass. that's what i smell like. så ja... ha en trevlig kväll ni också. mm...

/julaui

Dag 4: hejdå

Från och med nu kan ni kalla mig Röhsska Anna. Snart är jag en sån där workerbrud med rött läppstift och allmän citylook. Det låter faktiskt rätt världsvant. "Hej jag heter Anna och jag jobbar på sveriges enda specialmuseum för design och konsthantverk" (vi kan skippa den delen med att jag mest står i disken). Upp & jobba ska jag imorgon i allen fallen. Tjäna lite kosing. Så blir ni sugna på en vegetarisk lunchbuffé så kika in hos mig och mina arbetskamrater. Hör ni på ordet? Arbetskamrater.


kitty caaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

ohoy, i'm goin' to town toNITE to spend some tmime with the plastic sister and to party all night.
berättar imorn om jag överlevde. eller inte.

OCH SÅ IN I HELVETES JÄVLA GÖTT, JAG KLARADE MIG PÅ PRAON IDAG OCKSÅ. även om jag har sabbat mi9n rygg och det idag faktiskt var någon som la en kabel i mitt knä. han hade blöja på sig, MEN ÄNDÅ

shulilulullululullululullululululullululul-u

and remember; always smile


/jul-he


We all have to make sacrifices

Jag sitter här och smyger på vinterns hetaste låt


Happy hardcore christmas!


XXOXOXO /annabanana

twist and scout

oh yeah, aha- jag är frälst och så jävla stolt, för att jag tog mig till min praktikplats i bergsjön helt ensam idag. I RULE, jag äger och jag luktar fjärt av alla barn som har suttit i mitt knä idag och lättat på trycket.+ jag har faktiskt en fungerande webcam numera (för allas nöje och information) även om den är två hundra år gammal och lite sne. så jag tror att jag inom snarast kommer att ladda upp massa webcam- samlag mellan oss två. köra lite på "GIVE IT ALL"- stilen så här i paradise hotel- tider.

I'LL SEE YOU SOON. right?

/julit

TA MIG HÄRIFRÅN?

dag 1:
Hej, jag är 18 och går tredje året på IV. Jag är lite utstött där, fast jag har aldrig haft några vänner så jag är van. Jag har varit mobbad sen jag gick i femman. Fast nu har jag några vänner i umeå jag har träffat över msn. Annars umgås jag mest med 27-30 åringar. De är mer mogna. När jag var fem år opererade jag min blindtarm, jag har njursten också. Men det går i släkten, min mamma och min mormor har det. Och så har jag ADHD, fast det är inte så allvarligt att jag behöver ta tabletter, men det behöver min bror. Han har hoppat av skolan och så är han arbetslös. Mamma har också ADHD, så vi bråkar hela tiden i min familj.

dag 2:
Igår klippte jag av min tånagel så att den blev alldeles för kort, så idag har jag skitont! Jag har migrän också, och sömnproblem. Och helvete vad ont i magen jag fick nu. Just det, berättade jag att jag har en sjukdom så att jag har svårt att lära mig siffror? Fast min pappa tror inte på att jag har det egentligen, inte jag heller. Jag går bara på IV för att alla mina lärare har varit dumma i huvudet. Jag kanske ska få operera mina halsmandlar, fast det vill jag inte.

dag 3:
Kommer du ihåg tånageln jag berättade om igår? Det blev så illa att jag var tvungen att sätta på ett bandage på. Så jag har så jävla ont i fötterna idag. Och så känner jag mig jätte fisnödig! Men det är normalt, alla människor fiser varje dag. Hm, jag börjar få utslag, titta! Men jag är jättekänslig mot tomater, det har jag varit i hela mitt liv. Har du någon pojkvän? Jag förlorade min oskuld med en jättedålig kille. Han var alkoholist.

Den första kvinnan på månen var en man

Jag publicerade nyss en riktigt het två kilometer lång dikt, sedan insåg jag exakt hur mycket ni hade gillat den (ni som ligger steget före och scrollade ner direkt efter ordet "riktigt het", ledsen att göra er besvikna - där finns bara min kära vän juliets visa ord, vill ni se någonting hett bör ni istället scrolla uppåt) Bort tog jag den i alla fall. Men jag tänker bifoga en länk, bara för att jag idag råkade hamna på estradpoesi när den är som bäst. Olivia Bergdahl - Att definiera. Ni poetiskt lagda kan leta vidare på hemsidan och fylla era begär på ett könlöst sätt.

Hur min dag har varit? Jo bra tack (åt helvete) Hur har eran dag varit? Fyll min carefacedammsugare med skit nu.


JAG KOM PÅ

.. att vi kanske verkar vara änna jävla härmizar. jag menar viyan och michaela har ju den här bloggen tillsammans och nu så kommer jag och anna här som små (pisse-) nissar och tja.. apar efter. men jag kan säga så här, kanske fick vi idén där ifrån, kanske inte men det ligger inget illa i att ha fått det därifrån då deras blogg är prima. så ja, nu sitter jag här, funderar på om jag ska går och gömma mig i mammas armhåla och skämmas. andas in.. ångor.

/julian

PS.ds.

/julet

SHAKE (milk-)

hinner inte tydligen. men för att sammanfatta. COOL FILM, VÅLDTÄKTSMAN A.K.A BILSKOLELÄRARE MED ÄCKLIG MUSTASCH

är det bara här det hettar i brallan?

/julet

"oj, detta var en fin fisk"

Föreställ dig ett hord på 20 fikasugna tanter, som med en hysterisk glimt i ögonen efter kaffe, rusar in som vilddjur mot närmaste bord och slänger sig ner på varsin stol där de planerar att stanna de närmaste timmarna. Föreställ dig hur de vägrar att lämna ifrån sig sina tallrikarna innan alla har ätit färdigt, utan istället ägnar sig åt att knöla ner servetterna i kaffekopparna, tills det endast återstår en geggig blandning av någonting som varken är kaffe eller en servett. Föreställ dig hur du, i värsta lunchrusningen i panik ser hur alla de 20 tanterna plötsligt reser sig upp samtidigt, och lämnar efter sig ett gigantiskt berg av kletig söndergeggad disk. 

Och sedan föreställer du dig hur många blåsor du har på fötterna efteråt.  XXXO / anna

Uggla i en ruggig natt

Har precis varit och dansat, men innan jag kilar in i duschen tänkte jag att vi skulle hinna med en dagens outfit.


På bilden ser ni:
Rosa kofta - Bikbok 250 kr
Guldhalsband - Glitter 150 kr
Svart skinnlinne - H&M 175 kr

Läppstiftet är gammalt, men jag tror att jag köpte det på Åhlens city för länge sedan. Visst är det hett med röda läppar? Särskilt nu på hösten! hihi.

XOXO   //annablomkål vs PARABOL

när vi ändå är inne på det här med skönhet (jag blir så inspirerad utav my skinny friend) så skulle jag vilja passa på att säga:

GO SKÖNHETSOPERATIONER!

jag menar, klart man vill operera sig själv. för vem, vem kan älska en ful människa? looks before love.
so well, jag valde då att göra ett hak implantat för ni visste väl att en längre haka får en att se smartare ut? jo, dom gjorde en undersökning och 125% svarade att personen med lång haka var smartast. SÅ HÄR:

före                                           efter
   

så jävla CHIN-SOME!

äkks o äkks o
/julia

Knölsäl vs piggål

Jag är med Tildur, vi pratar om folk som tafsar, och om hennes pojkvän, eller så pratar vi bara om en sak, allt flyter in i varandra (hej max).

Idag har jag ätit
- yoghurt och mussli
- kycklingklubbor
- yoghurt med smälta björnbär i

Jag kör hårt på yoghurtdieten. Det är en mycket välforskad diet som har gett goda resultat. Två veckor, och dina fettknölar är som bortblåsta.


efter yoghurtdieten                       före yoghurtdieten


XOXO  /yoghurt-anna

azåh

TOTALVÄRT
SÅ VÄRT
SÅ JÄVLA VÄRT
FETT VÄRT
VÄRSTINGVÄRT
VÄRT


tvärvärt


Vi är best


kycklingrulle

Julia: ska vi ha en färg på den andra texten också?
Anna: JAA! nåt fult och missanpassat
Julia: nej förresten, vi har inte det. Det är för typiskt dig
Anna: men ingen annan har ju det, det är kul.
Julia: men nej. jag vill ju ändå att folk ska ta oss seriöstOBS! läses endast utav folk med total abstinens av ironi: VI ÄR SKÄMT

pull my långfinger

UNDER KONSTRUKTION..

RSS 2.0